(Видео) Девојка прошета гола низ улиците на Њујорк

Девојката Лили Јасмин речиси целосно гола прошета низ улиците на Њујорк. За да ја провери реакцијата на минувачите, таа заедно со својата екипа сними видео.

Лили беше бојадисана од страна на познатата јутјуберка Сеидел, која се занимава со цртање врз човечки тела.

Лили излезе од градот целосно гола, но бојадисана со божиќни бои. Луѓето не можеле да поверуваат дека не носи ништо на себе.

Еден минувач дури и се соблекол за да размени маица со неа, но таа немала што да му даде.

На себе ја имала само капата на Дедо Мраз и еден шал.