(ВИДЕО) Ги снимал после секс во WC во авион

Токму поради тоа успеал да ги сними изразите на лицето на непознатиот пар. На Дејвид му било јасно што прават внатре уште кога ги забележал дека влегуваат двајцата.

На крај ги снимал како излегуваат од тоалетот. Девојката била разочарана, но младичот не го сокрил задоволството.