(Видео) Холанѓанец немаше среќа да ја бакне девојката за Нова година

Холандска ТВ станица го долови моментот за Нова година, кога едно момче се обиде пред камерите да ја бакне неговата девојка. За жал ваквиот негов обид не помина баш најдобро.

Снимката која се рашири по социјалните мрежи ја коментираа голем број луѓе низ светот. За многумина останува нејасно зошто момчето толку ја отвора устата, во обидот да ја бакне неговата девојка.

„Се надевам дека 2019 година ќе почне многу подобро за овој тип. Човеку тоа е бакнеж, не оброк“, беа само дел од коментарите под видеото на социјалните мрежи.

Scroll to Top