(ВИДЕО) Изел најлута пиперка на светот, па се покаја во истиот момент

Знаеме дека луѓето се подготвени на разоразни лудости за да стекнат некој вид на популарност, меѓутоа неретко се случува токму таквата лудост да им се одбие од глава.

Овој човек одлучил да изеде најлута пиперка на светот и во истиот момент се покајал.

Погледнете како изгледало тоа:

Scroll to Top