(ВИДЕО) Kонечното решение на асоцијацијата ги изнервирало сите

By

Вчерашното издание на омилената игра Асоцијација завршила со решение „жени“, што било сосема во ред, ако асоцијациите кои би требало играчите да ги донесат до решението не биле следниве:

dobivaj vesti na viber

1) Чарлс Буковски 2) Ден 3) Накит 4) Трач

Во секој случај, асцоијацијата под број 4 звучи доста навредливо. Погледнете на видеото, премотајте на 16:23 и видете како изгледала целата ситуација:

Ќе ви се допадне