(ВИДЕО) И Лепа Брена падна на сцена, но ваков пад досега немате видено

Лепа Брена стана повторно хит со новиот пад на сцена, а пред многу години кружеше и нејзината снимка на која си ја удри главата со нога. Сепак, балканската дива не може да го надмине падот на оваа пејачка. Ана Бекута ќе ве изнасмее до солзи.

Scroll to Top