(Видео) Мајки кршат јајца од главата на децата е новиот тренд на „Тик ток“

На „Тик ток“ деновиве кружи видео од бизарен тренд со мајки и деца. Во прашање е компилација на видеа во кои мајките ги кршат јајцата од главите на нивните деца, а потоа подготвуваат доручек.

За разлика од некои од децата на мајките им е забавно и се смејат.

Scroll to Top