(Видео) Македонец на ол инклузив во Банско!

За празникот 11-ти Октомври, речиси нема кој не е во Банско, оти, ем е празник ем продолжен викенд. И баш затоа  на социјалните мрежи почнаа шегите „Прост си како Македонец во ол инклузив “, за да на крај осамне и видео во кое  извесен  гостин во хотел на вечера дошол со слип „купаќи“ и голо торзо, па товари храна во чинијата. Според коментарите на социјалните мрежи, наводно станува збор за Македонец кој бил на одмор во еден од хотелите во Банско, Бугарија.

Scroll to Top