(Видео) Младенци симулираа секс срде свадба, па ги освежија и сватовите и социјланите мрежи

Имаше и такви кои не го бендисаа свадбниот танц ппа кометираа : Ова не се прави пред луѓе, а камоли на свадба.

Scroll to Top