(ВИДЕО) Не ја сечете лубеницата со голем нож, инаку ќе завршите како овој несреќник

Секој има свој начин на сечење на лубеница, а некои не се баш успешни.
Кога следен пат ќе посакате да се разладите со лубеница, немојте ни случајно да го направите ова што ова момче го направи на снимката. Сечете ја како што секогаш ја правите, без глупирање, затоа што секој има некој свој омилен начин и специјален нож, како тоа го прави.
Како колетарална штета, настрада неговиот прст, се надеваме не трајно.

Scroll to Top