(Видео) Неверен маж ја бранеше швалерката, додека жена му среде улица ја тепаше

By

Кинески триаголник. Маж со љубовница и изневерена сопруга. Иако ја изневерил сопругата, и е виновен за непријатната ситуација, сепак, тој  додека неговата сопруга се обидуваше да ја претепа неговата љубовница, тој лежеше врз швалерката за да ја заштити од ударите на сопругата.

Откако ги фати љубовниците, лутата жена, со помош на пријател, тргна да им одржи лекција, па дури и се обиде да ја соблече љубовницата гола на сред улица. Во тоа ја спречи сопругот.  Интересно е тоа што измамената сопруга и нејзините пријателки се навредија од неверството и бесот го истурија врз жената, а не врз неверниот сопруг.

Целата драма се одвиваше на истокот на Кина, а снимили зачудените минувачи.

 

 

Ќе ви се допадне