(ВИДЕО) Со оваа реакција водителката собра над девет милиони обожаватели

Водителката Линатре прекинува да си ја врши својата работа, односно да ги чита вестите, кога ќе слушне како лае куче во студиото – а кучето не само што е внатре во студиото, тоа е токму под нејзиното биро. “Овде има куче!” – забележува .. “Што бара куче во студиово?” – е нејзината реакција, а на крај признава дека сепак повеќе сака мачки.

Scroll to Top