(Видео) Папагал му ја украде слушалката на новинар додека известуваше во живо

За време на директен пренос во Чиле, папагал му ја украде слушалката на новинарот кој известуваше во живо. Би-Би-Си пак објави дека Николас Крум, станал жртва на кражба додека во вестите известувал за кражби во регионот.

При вклучувањето во живо, Крум му дал знак на снимателот да го зумира папагалот токму во моментот кога му ја краде слушалката од уво.

Scroll to Top