(Видео) Популарен јутјубер уништи Ламбурџини од 200.000 евра

Популарниот јутјубер Џејмс Доналдсон, познат и како господин Ѕвер, објави видео кое за само неколку дена има 80 милиони прегледи. Тој целосно уништи својот скап автомобил Ламборџини.

Доналдсон, имал задача да дизајнира заштита за автомобилот во новиот клип. Ако успеел, ќе можел да го задржи, а своите идеи ги тестирал на два модели. На синиот Lambo Џејмс и неговата екипа фрлаа бомби од резервоарот, но публика многу потешко ја доживеа судбината на црвениот модел.

Црвеното Ламборџини Galjardo Superleđero заврши во индустриска хидраулична преса и беше целосно уништено и смачкано. Вредноста на овој модел се проценува на 200.000 евра.

Scroll to Top