(Видео) Пратеник го „извади од памет” колегата среде седница

Црногорскиот пратеник Бранко Радуловиќ го исплаши својот колега пратеник во Парламентот кога одеднаш се изнервиран стана и се развика.

Тој ја искритикува Владата за здравствениот систем.

Scroll to Top