(ВИДЕО) Рамо дава 7000 евра за жена

Вистински хит на интернет во моментов е извесниот Рамо од Теслица кој нуди 50.000 куни на оној кој ќе му најде жена која ќе му одговара.

Таа мора да исполнува два услови – да има положено возачки испит, но и да има меѓу 50 и 60 години.

Рамо вели дека има шест деца и 52 внуци, но се пофали и со златен ланец кој вреди 80.000 куни.

Погледнете…

 

Scroll to Top