(Видео) Со раце го изнесе автомобилот од паркинг местото

By

Едно од фрустрирачките чувства секако е она кога на паркинг, возилата пред и зад вас се толку блиску, па ви се потребни безброј движења напред и назад за да излезете.

Возачите ја разбираат оваа мака, мака која понекогаш ве тера да користите пцовки за кои не сте ни знаеле дека се дел од вашиот вокабулар. Но, момчето од снимката подоле, се одлучило да не користи пцовки. Тој со раце го изнесе автомобилот од самото паркинг место.

Ќе ви се допадне