(Видео) Рос Смит има откачена баба

By

Рос Смит за себе вели дека е професионален идиот и тоа е првата работа што ја пишува на неговиот инстаграм-профил. Тие што ја виделе баба му коментираат дека тоа што е „идиот“ му е наследна карактеристика.

Бабата на Рос и денес е негов најдобар другар. Таа со него учествува во сите лудории што ги прави. Вели, повеќето глупости заедно ги смислуваат.

 

Savage Grandma 😂

A post shared by Ross Smith (@smoothsmith8) on

Ќе ви се допадне