(Видео) Го извади од памет берберот додека му ја бричеше главата

By

Во моментот додека берберот му ја бричеше главата со жилет, муштеријата викна. Дали заради расеченица или можеби поради шега, засега не е познато.

Следуваше неочеквуана реакција од берберот, кој потоа го тресна со раката по главата.

 

Ќе ви се допадне