(ВИДЕО) Симпатично шимпанзо ги моли посетителите за малку свеж напиток

By

Интересен начин на разбирање меѓу човекот и неговиот жив предок.

dobivaj vesti na viber

На сите понекогаш жештините тешко ни паѓаат, па така и на животните затечени во Зоолошките низ светот. Симпатичното шимпанзо, ја искористи посетата на туристите, за да ги замоли за малку освежување.

За бананата не беше заинтересиран, но сликовито објасни дека сака сок, и дополни како и каде можат да го сипат. Желбата му беше исполнета, а во видеото можете да забележите интересна мимика на шимпанзото.

 

Ќе ви се допадне