(ВИДЕО) СКАНДАЛ: Ваков гаф на државната телевизија, досега немате видено

Изјавата на Ивица Дачиќ кој ја даде за РТС привлече големо внимание кај јавноста, но не поради тоа што го рече. И така Ивица Дачиќ стана министер за надворешни работи на Хрватска, додека грешката не беше отстранета до крајот на прилогот.

Сето ова заврши на Јутјуб, а и како хит на социјалните мрежи. Погледнете ја снимката за која сите зборуваат:

 

Scroll to Top