(ВИДЕО) Србинот Марко направи фолк преработка на “Деспасито”

Марко Милутиновиќ од Србија направи преработка на Деспасито со хармоника. СЛушнете ја песната во оваа изведба:

dobivaj vesti na viber

Scroll to Top