Виц на денот: Чак Норис на училиште

Виц на денот:

Еднаш кога Чак Норис задоцнил на училиште, професорот му рекол: „Извини што дојдовме порано“.

Кога Чак Норис се степал на училиште, родителите на директорот дошле на разговор.

Scroll to Top