Виц на денот: Кaква порака за брзо зазадравување добива болен пратеник

Виц на денот:

Се разболел пратеник и му стига порака во болница од пратениците во Собранието.

„Брзо оздравување ви посакуваат пратениците со 60 гласа „за“, 50 „против“ и 10 воздржани.

Scroll to Top