Виц на денот: Сопружници разговараат за поранешниот дечко

Виц на денот:

Жена и маж разговараат:

-Погледни го оној пијаница, му вели жената.

-Кој е тој, прашува мажот.

-Пред 10 години ме запроси и го одбив.

-Аха, значи уште слави.

Scroll to Top