Виц на денот: Учителката ќе се мажи утре

Виц на денот:

Намажена учтелка напишала на таблата: „Утре ќе се мажам“, па ги прашала децата:

-Кое време е ова?

Перо кренал два прста, па и’ рекол:

-Крјно учителке, крајно.

Scroll to Top