(Галерија) Македонските политичари во младоста

By

Премиерот Зоран Заев бил многу послаб пред дваесетина години, Бранко Црвенковски немал брада, Антонио Милошоски некогаш имал долга коса, а Љубчо Георгиевски на почетокот на политичката кариера беше препознатлив по долгата брада и коса.

Некои од македонските политичари изгледаат непрепознатливо на сликите од младоста. Други, пак, скоро и да не се смениле низ годините.

Радмила Шеќеринска
Бранко Црвенковски
Амди Бајрам
Зоран Заев
Никола Груевски
Силвана Бонева
Стојан Андов
Љубчо Георгиевски и Љубе Бошковски
Антонио Милошоски
Гордана Јанкулоска

Ќе ви се допадне