Ај кју“ го промовираа спотот за песната „Мојот крал“

Ај кју“ го промовираа спотот за песната „Мојот крал“. Бендот „Ај кју“ го промовира спотот за песната „Мојот крал“. Ова е четврта песна од нивниот најнов албум.

Автор на музиката и тексот е Бојан Трајковски, кој заедно со Дарко Димитров го направија и аранжманот на песната. Спотот се снимаше во Универзална сала и е во реализација на „Горила филм“.

Scroll to Top