Актерот Кирил Трајковски стана татко: Конечно трето па машко

Македонскиот актер и музичар Кирил Трајковски – Максим, познат како Марлон Брандо стана татко по третпат. Тој убавите вести ги сподели со пријателите и напиша дека добил син на еден од најголемите христијански празници Воведението на Пресвета богородица.

„Станав татко по третпат. Кај мене излезе трето па машко. Фала господе што на овој празничен ден ми го донесе Симон џуниор. Мојата сопруга е вистинска лавица и раѓа деца арслани. Ирена ти си ми сè“, рече Кирил.

За потсетување, Кирил е во брак со Ирина Донческа со која веќе имаат две ќерки Дениција и Дарја.