Александра Јанева ја преработи Perfect од Ед Ширан

By

Пејачката Александра Јанева и 2ВЕ го преработија хитот Perfect на Ед Ширан. Аранжманот на преработката е на Тино Стојановски од 2ВЕ.

„Ова е мојата празнична честитка за сите фанови“, вели Јанева.

Оваа песна и самиот Ширан ѝ ја претстави на публиката во неколку верзии, меѓу кои и со Бијонсе и со Андреа Бочели.

Ќе ви се допадне