„Алцхајмер е болест на целото семејство“: Искрено со Тања Кочовска за болеста на мајка ѝ Невенка

Актерката Тања Кочовска неодамна се соочи со тешка ситуација, откако нејзината мајка, незаменливата пејачка Невенка Кочовска, исчезна од дома. Невенка, која боледува од Алцхајмер, излегла … Продолжи со читање „Алцхајмер е болест на целото семејство“: Искрено со Тања Кочовска за болеста на мајка ѝ Невенка