Андријана Алачки емотивна за роденденот на ќерка си Грациела: биди горда мајка како јас со тебе

Ќерката на пејачката Адријана Алачки, го прослави 34. роденден. Адријана споделу фотографии од детството на Грациела, па се до повозрасните години и напиша емотивен зборови за роденденот на ќерка и.

Таа е горда и среќна затоа што за ќерка ја има Грациела.

„Среќен роденден на мојата бескрајна љубов, на мојата душа, на мојата убавица Граци, на моето прво чедо. 15. март дојде на свет душата мајкина, белата самовила, немаше посреќна мајка од мене, сонот мој стана јаве. Ти благодарам Господе. Веќе ништо не беше како порано, не постои ,,јас” постои нејзиното височество ,,таа”. Првиот плач, солза, чекор, збор, кога таа моја мала принцеза се претвори во изградена личност со цврст карактер, истрајна, доследна, мајка, сопруга, верен пријател без интереси, без услови, кога зборот и е алтан, умот како универзумот душата како океаните, да може ćе да собере. Таа стана мојот идол. Но кога се подготвува бура таа умее да ги распне своите едра и да му пркоси на ветрот и невремето е таква е мојата Граци, среќа мајкина. Сине да ти е среќен роденденот да си ми здрава и жива да се радуваш на секој нов божји ден заедно со твоето семејство. Дај Боже и ти да си толку горда мајка како јас со тебе“, напиша Алачки за роденденот на ќерка и.