Антонио Милошоски чека петто дете

Пратеникот и поранешен министер за надворешни работи Антонио Милошоски (44) и неговата сопруга Симона чекаат бебе. По собраниските кругови веќе се зборува дека Милошоски пред празниците честил со благо, оти тој пети пат ќе стане татко. поблиските колеги со кои ја споделил убавата вест дека по петти пат ќе стане татко. И Антонио ја потврдил … Продолжи со читање Антонио Милошоски чека петто дете