Арнаудова се пофали со новата тетоважа

Поп-пејачката Кристина Арнаудова преку социјалните мрежи се пофали дека ставила нова тетоважа. Тетоважата е насликана на внатрешната страна на нејзината десна рака. Освен виолински клуч, асоцијација на нејзината музика, ја има буквата „М“, иницијалот на нејзините синови Максим и Матео.

dobivaj vesti na viber

Кристина, потоа објави слика и од првата тетоважа, око во кое е насликан знакот јинг јанг. Оваа тетоважа се наоѓа на нејзиниот врат, а пејачката скоро никогаш не ја покажува во јавноста.

Scroll to Top