Бесплатен новогодишен концерт на Игор Џамбазов

Шоуменот Игор Џамбазов, придружуван од Гуру Харе, в сабота (29 декември) ќе одржи двочасовен новогодишен концерт во „Веро центар“. Концертот ќе почне во 13 часот во холот на центарот, а Џамбазов ќе ги испее неговите хитови, но и песните чиишто текстови ги напишал тој, меѓу кои и песни од Венко Серафимов, Раде Шербеџија, „Нокаут“, Тамара Тодевска, Брејк и други.

dobivaj vesti na viber
Scroll to Top