БЕЗ ГРАМ ШМИНКА: Елена Ристеска избега од жешкиот скопски асфалт!

Нашата популарна пејачка, Елена Ристеска избега од жешкиот скопски асфалт и замина на викенд на плажа.

Ристеска со своето видео од плажа ги израдува сите свои фанови, но и уште еднаш покажа дека и без шминка, таа изгледа прекрасно и буквално блеска.

Во меѓувреме додека очекуваме нов хит од Елена, да се потсетиме на еден од нејзините најголеми хитови.

Scroll to Top