Брена и Љубе стари пријатели, политичарот со сопругата ѝ дојде на концерт

By

Политичарот Љубе Бошковски со сопругата Виолета вчера беше на концертот на Брена, негова старa пријателка. Пејачката и Бошкоски се семејни пријатели одамна, па Брена и Боба со семејство на лето често одат на гости кај Љубе во Хрватска. И тој, како и многубројната публика уживаше и ги пееше повеќето хитови на балканската фолк-ѕвезда. Бошкоски се расположи најмногу на “Југословенка”, а ги пееше и постарите песни на пејачката, која вчера ја наполни Вип Арената „Борис Трајковски“.

Фото: Д. Перковски

Ќе ви се допадне