Бујар Османи со нова коса

By

Вицепремиерот Бујар Османи има нова коса. Не може, а да не се забележи промената кај заменик-претседателот на Владата, особено откако двете слики, пред и потоа, кружат по социјалните мрежи. Освен новата коса, за Османи велат дека е подмладен и во лицето.

Ќе ви се допадне