Бурекот на кино

By

Телевизискиот водител Јанко ‘Јади бурек’ Илковски саботната вечер ќе ја помине во кино. Тој е со пријатели во „Синеплекс“ каде што од вчера се прикажуваат два светски блокбастера, „Црниот пантер“ и „Лавиринт: лек за смртта“, но на репертоарот е и „Педесет нијанси ослободени“.

Ќе ви се допадне