Дејан Миличевиќ – Со неа НИКОГАШ ПОВЕЌЕ – Модниот фотограф брутално искрен

Познатиот моден и естраден фотограф, Дејан Миличевиќ, откри со кого соработува, а со кого не му оди соработката на сцената.

– Јас само еднаш работев со Сека Алексиќ и нема никогаш повеќе. Едноставно престанавме да соработуваме. Ја направивме Црно и златно и среќа излезе хит. Мојата естетика не е за нејзиното око, ми кажа искрено и јас тоа го ценам. Едноставно сите продолживме натаму, вели Дејан при гостувањето во една емисија.

Сепак, вели дека никогаш не се искарал со неа и дека е преубаво некој да ти каже што мисли во лице, отколку да зборува наоколу.

Scroll to Top