Дуке Бојаџиев ќе стане татко

By

Македонскиот музичар Дуке Бојаџиев наскоро ќе стане татко вторпат. Тој на социјалните мрежи објави слика со сопругата која е бремена. Двојката веќе го има синот Тео.

Дуке, кој е еден од нашите најистакнати музичари што живеат и работат во странство, минатата година одржа неколку големи концерти во Македонија, а освен што работеше на музика за себе, кон крајот на летото ѝ направи песна и на Елена Ристеска.

Ќе ви се допадне