Елена Ристеска без градник: Од деколтето ќе ви се заврти умот!

Пејачката Елена Ристеска периодов напорно работи и со голем интензивитет го подготвува новиот материјал со кој ќе ги израдува своите фанови.

Сета нејзината работа премина во втор план откако машките фанови ја видоа најновата фотографии и веднаш ја „преплавија“ со комплименти и коментари.

Тексас јакничка и маичка со која целосно се истакнува деколтето, беше изборот на Ристеска.

Scroll to Top