Елена Ристеска за Влатко : Поздрави го Тоше и татко ми

By

Ненадејната смрт на пејачот Влатко Илиевски, беше шок за целата македонска јавност, естрада, негови пријатели и колеги. Влатко беше миленик меѓу помладата публика

Пејачката Елена Ристеска сподели разговор кој го имала ден пред несреќата и желбата на Влатко во блиска иднина заедно да го направат дуетот за песната „Усни како темно мастило“. Пејачката напиша дека нема да разбере зошто Бог ги зема ваквите луѓе, но верува дека таму каде што е тој е посреќен сега. Му напиша и порака во која вели да ги поздрави Тоше и татко ѝ и дека еден ден ќе го испејат духот.

Смртта на пејачот Влатко Илиевски ја растажи целата македонска јавност и сите негови колеги. Тој беше миленик меѓу пријателите и публиката. Сите го познаваа како момчето со насмеани очи.

Ќе ви се допадне