Елена Стефановска во чизмите на Карлеуша од 8000 евра

Македонската водителка Елена Стефановска се пофали на социјалните мрежи со новите чизми, слични на оние кои ги има српската пејачка Јелена Карлеуша.

Пред извесно време Карлеуша на социјалните мрежи се пофали со своите чизми, за кои одвоила 8000 евра.

И комбинацијата што ја носи Елена потсетува на онаа на Карлеуша, особено впечатокот го оставаат чизмите кои се речиси исти како оние кои ги носи српската пејачка.

Scroll to Top