Елена Велевска во комплет кој ги собра сите погледи!

Фолкерката Елена Велевска на натпреварувањето за следната сезона на „Некои нови клинци“ се појави во комбинација која ги собра сите погледи.

Во црвен комплет од познатата марка „Долче и Габана“, Елена се појави во улога на член на жирито, а многумина се запрашаа дали се работи за тренерки или пижами и згора на сето тоа искомбинирани со чизми со отворени прсти.

Scroll to Top