Емотивна порака на Панчо за роденденот на почината мајка

Владимир Блажев, Панчо од дуото ДНК, повторно предизвика емоции на социјалните мрежи. Тој објави заедничка форографија со неговата мајка од времето кога бил дете.  Под фтографијата напиша „Би сакал небото да има посета. Среќен роденден мамо“.

Панчо  неодман во интервју  си ја отвори дучата па раскажа за тоа како се борел со тоа кога дознал за болеста на својата мајка, и како се чуствувал по нејзината смрт.

Панчо речиси на секој настап посветува песна на својата мајка, а последниот негова албум беше посвете на неа.

Scroll to Top