Фатиме ѝ сврте грб на Јанкуловска

Специјалната јавна обвинителка Фатиме Фетаи и Гордана Јанкуловска денеска се соочија во Апелациониот суд Скопје. Фотографијата остава впечаток како Фатиме да ѝ го свртела грбот на Јанкуловска. Адвокатите на Јанкуловска на денешното судење бараа бомбите да не се користат како доказ во судските процеси против поранешната министерка.

На судењето Фетаи дојде облечена во пастелни бои: розова кошула и розово-сиви панталони, па со својот стил повторно привлече големо внимание на себе.