Фолк – естрадaта се прости од Емрах кој вчера загина откако падна од скала

По веста за вчерашната смрт на фолк пејачот Емрах Мехмеди од селото Жировница, кој загина во несреќен случај, откако паднал од скала додека местел антена, неговите колеги во неверување се простија на сосојалните мрежи. Речиси сите познати од фолк-естрдата ставија објавија фотографија со него и споделија емоции.

Емрах важеше за млад и надежен пејач. Зад себе остави мали деца и сопруга.