(ФОТО) Благица Павловска во Охрид со деколте од кое „боли глава”

Фолк-кралицата Благица Павловска не се плаши од земјотресите и ужива во Охрид. Оттаму објави неколку фотографии на кои покажа каде го нашла својот летен мир, а нејзиното бујно деколте секако е во преден план.

Scroll to Top