(Фото) Драган и Весна Вучиќ- 40 години љубов

By

Познатиот пејач и водител Драган Вучиќ прослави 40 години  љубов со неговата сопруга Весна. Всушност тие се 37 години во брак, а  Весна тоа го објави на социјалните мрежи, споделувајќи фотографии, една од сега, и една од времето кога со Дрган биле млади.

Весна Вучиќ е ќерка на познатиот музичар и гајдаџија Пеце Атанаосвики, таа долги години работи во МРТВ, како радио -водителка и тв презентерка.

Двојката го има синот Мартин, кој тргна по мзички стапки на својот татко и дедо. Мартин неодамна се ожени, а од музичката сцена се повлече по учеството на „Евросонг“ во 2005 година.

Ќе ви се допадне